
امر به معروف و نهی از منکر یکی از مبانی فروع دین است . در اسلام به بازداشتن افراد از راه های خطا و تبلیغ به کار های نیک توسط مؤمنین تأکید شده است . سرور و سالار شهیدان ، امام سوم شیعیان حضرت امام حسین علیه السلام ، قیام عاشورا را امر به معروف و نهی از منکر بدعت گذاران دربار معاویه و فرزنش یزید ملعون توصیف می فرماید . یعنی برای ادای تکلیف امر به معروف و نهی از منکر از جان و مال دنیوی هم باید گذشت . طلبۀ شهید علی خلیلی یکی از آمرین به معروف بوده که برای دفاع از ناموس یک دختر رهگذر در حضور یارانش ، در برابر چند جوان یاغی و تربیت یافته در خانواده ای غافل از تعالیم اسلامی می ایستد و چاقو می خورد و بعد از جراحت و دوسال تحمل رنج و درد این جراحت ، بالاخره به خیل شهدای راه اسلام می پیوندد .
این شهید جوان از دنیای مادی پای در جهان معنوی گذاشت . خوشا بحالش . ولی جامعۀ ایران تا کی باید شاهد نا امنی های ناخواستۀ خیابانی در شهر ها باشد ؟ تاکی باید مردم ببینند که بیمارستان ها از پذیرش بیماران به صورت سلیقه ای امتناع و مراجعین را به صورت علنی رد می کنند ؟ آیا وقت آن نرسیده که با خاطیان و بی مسئولیتی ها بصورت جدی برخورد شود ؟
ضمن تسلیت به خانوادۀ بسیجی شهید علی خلیلی ، امیدوارم که ایران اسلامی با درایت و برنامه ریزی مسئولین شهری ، شاهد چنین ماجرا های نادر و اتفاقی به دست چند نفر اوباش نباشد . انشاالله
نظرات شما عزیزان:
|